Stress-følelsen "at være et uønsket barn" udløste psoriasis

Carl Thyssen havde i flere år haft store sår på hænderne med diagnosen psoriasis. Han havde ”prøvet alt.”  Da han kom på et af mine kurser, var hans største ønske at få behandlet sine hænder. Han lagde hænderne på kursusmappen og sagde: "Kan du hjælpe mig"?. Jeg tog et foto, som du ser.

Først troede vi, at det havde noget med hans kost at gøre, men da vi kom til det psykiske, fandt jeg ud af, at årsagen var en stærk negativ selvfølelse. Alle følelser blev testet, og han faldt på ordet "uønsket". Carl fortalte da, at han var "et uønsket barn". Da han var barn, fik han af sine forældre fortalt, at han var kommet til verden ved et uheld. Da han havde fået det at vide, følte han, at forældrene ikke kunne lide ham, og at der blev gjort forskel på ham og en større bror. Derved skabte han forventningen om måtte få et dårligt liv.

Mennesker, som forventer et dårligt liv, har en konstant stressfaktor på det ubevidste plan. Det medfører en følelsesmæssig tilstand, der kaldes "psykisk omvendthed". Personer med denne lidelse er værst ved sig selv. De er venlige, men lever med ubevidst stress, som belaster hele livet.

Carl er en meget sympatisk mand med orden i familielivet og et godt job. Ingen ville tro, at han inderst inde kunne være sårbar. Da han som voksen oplevede et fravalg fra noget familie, løb "stressbægeret" over, og hans psoriasis brød ud.

Da jeg fandt det psykiske traume, som var årsagen sårene på hænderne kunne behandlingen gennemføres på en halv time. Det skete med Alfa-kinesiologi, der bringer klientens hjernebølger til REM-stadiet, der svarer til drømmefasen ved søvn. I denne tilstand kan jeg som terapeut guide nogle visualiseringer, som ændrer selvopfatelsen i underbevidstheden. Carl erkendte derved, at han var elsket og ønsket af de mennesker, som omgav ham. På den måde forsvandt stressen, og kroppen begyndte at genopbygge sig. En time efter begyndte hænderne at skifte farve og 3 dage efter, var de næsten helet op.

Carl har taget min uddannelse som stresskonsulent og ALFAkinesiolog. Han behandler nu andre med gode resultater. Han har ønsket, at denne beretning bliver kendt, for det kan hjælpe mange, som er i en lignende situation. Hos ham var det svage punkt hans hud på hænderne. Hos andre kan det give alle mulige lidelser fysisk og psykisk. 

På mine foredrag og kurser konstaterer jeg at ca. hver femte person ubevidst forventer at få et dårlig liv. Det er faktisk denne negative forventning, der bliver til en selvopflydende profeti. 

På mine kurser og foredrag vil du opleve noget, som andre betegner som mirakler, men det er kun godt håndværk, som alle kan lære. Hemmeligheden ligger i den behandlingsmetode, som sundhedsstyrelsen har RABgodkendt under navnet, ALFAkinesiologi.


Ole Larsen

Klapper hjernen for at sove

Det meste af mit liv har jeg haft søvnproblemer, jeg har haft det svært med at miste kontrol. Jeg følte, at i det øjeblik, jeg slappede for meget af, og søvnen var ved at tage over, så skulle jeg tage kontrol igen. Det betød, at jeg først kunne falde i søvn, når jeg var virkelig træt. Det har resulteret i alt for lidt søvn i alt for mange år.

Da jeg havde hørt et foredrag med Ole Larsen, spurgte jeg ham, om han også havde et godt råd mod søvnproblemer. Han fortalte så om "hjerneklap", der er en metode til at omprogrammere hjernen.

På hovedet over ørerne sidder nogle akupunkturpunkter, som man skal klappe på med fingerspidserne, samtidig med at man siger højt det, som man skal kunne. Jeg skulle sige: ”Jeg kan sove godt hele natten”. Når jeg gjorde det, skulle jeg være på REM. Det er den hjernebølgetilstand, som mennesker er i, når de drømmer. Man kommer på REM ved at drage et lettelsens suk, lukke øjnene og kigge opad under dem.

Jeg troede ikke på det, men gjorde det alligevel. Klappede på hovedet og sagde sætningen ca. 20 gange, lige før jeg skulle sove. Stor var min overraskelse, da jeg næste morgen vågnede op udhvilet uden at have været vågen en eneste gang i nattens løb.

Jeg har nu klappet hjernen hver aften i ca. 2 år og har på denne måde fået en god søvn og meget mere velvære om dagen, hvor jeg har følt mig udhvilet.

Det betyder alt for mig i hverdagen, at være frisk og veloplagt, når jeg vågner. Jeg har en selvstændig forretning, som kræver, at jeg har et stort overskud dagen igennem. I betragtning af at jeg er 73 år, er det fantastisk dejlig, at jeg stadig kan være erhvervsaktiv og fuld af energi, også uden at jeg på noget tidspunkt føler mig stresset.

Jeg kan anbefale "Klapmetoden" til andre, der har søvnbproblemer, som jeg har haft.

Grethe Yttesen

Tabte 18 kg. på 2 måneder uden sukker

På en konference i Sydafrika mødte jeg Ole Larsen, et af de mest fantastiske mennesker jeg nogensinde har mødt. I lufthavnen spurgte han, om jeg var interesseret i at høre hvordan man taber sig på en forholdsvis let måde - så på vej ind i flyvemaskinen gav han mig et kvarters kostvejledning: Jeg skulle undgå sukker, hvidt mel og frugt og desuden skulle jeg tage nogle bestemte kosttilskud som ”kickstart”.


Jeg er danseinstruktør og bruger meget tid i min bil hver uge - omkring 1000 km bliver det til. Jeg havde altid bolsjer, chips og frugt ved hånden, som jeg lige kunne nippe af.
Jeg følte, at jeg levede sundt det meste af tiden med 3 almindelige måltider om dagen og masser af motion. Alligevel blev jeg ved med at tage kilo på, hvilket gjorde mig ked af det. Og dertil skal det siges at jeg har prøvet alverdens forskellige kure, hvor hver og én resulterede i at jeg tog yderligere på - Så ja jeg havde mere eller mindre givet op!

Blandt Ole Larsens anbefalede kosttilskud var der hvidløgstabletter, og når jeg begyndte at tage dem, forsvandt min sukkertrang fuldstændig. Derfor blev det ret let for mig at undvære al føde som der var sukker i.
Jeg tog Ole's ord meget bogstaveligt og begyndte at vende alle varer i supermarkedet og hvis der stod sukker (alle former for sukker, sødemidler mm) på ingredienslisten blev den pænt sat tilbage på hylden!
Og da jeg begyndte at undgå sukkerholdig mad, raslede kiloene af mig.
Jeg blev virkelig forbavset over hvor meget "skjult" sukker der er i vores almindelige madvare!

Jeg er utrolig lettet og glad for at jeg mødte Ole i Afrika og at han valgte at tage kontakt til mig så jeg endelig har fået hjælp til et problem, jeg har kæmpet med de sidste 5-6 år. Og jeg glæder mig meget over fremtiden, nu hvor jeg ikke behøver at være usikker. Livet er meget lettere, når ens krop er i balance! Jeg er mere frisk, og har lettere ved at begå mig, og jeg føler mig også mere positiv. Man kan jo ikke andet, når man hele tiden får komplimenter for, hvordan man ser ud. Og jeg er så glad for, at det ikke har været en kamp at nå til dette vægttab - Når jeg spiser almindelig mad og holder mig fra sukker, så føler jeg ingen sult eller lyst til søde sager.

Jeg håber min historie kan inspirere andre, så de kan få det lige så godt som mig.
Og bare rolig - hvis bare man spiser sundt størstedelen af tiden, sker der ikke noget ved at man engang imellem nyder noget usundt.

Tina Borch Yttesen

 

Camillas Astma og allergier helbredt med ALFA-kinesiologi og kostomlægning

De sidste 12 år har jeg lidt voldsomt af græsallergi, senere kom også støvallergi, katte/hunde allergi og astma til. Jeg har aldrig været ryger. Trods jeg levede efter astma- og allergiforbundets anbefalinger og tog meget medicin var der ikke noget der hjalp. Ej heller min allergimaskine/luftrenser hjalp synderligt. Min egen læge og lungeambulatoriet kunne ikke løse mine problemer med medicin, trods jeg fik så hatten passede af næsespray, øjendråber, inhalator samt piller af forskellige slags. Kun Prednisolon kunne give mig en lindring, men da det kan give mange bivirkninger var det kun i sidste instans jeg indimellem måtte benytte det.

Jeg havde forsøgt med 10 gange hos en akupunktør og 12 gange zoneterapi uden effekt.

Det sænkede min livskvalitet meget at have så meget allergi, værst om sommeren, og jeg var ofte meget træt pga. al den medicin og konstant løbende næse og løbende/røde øjne. Mange dage kunne jeg ikke benytte mine kontaktlinser og make- up, hvilket også sænkede min livskvalitet. Det var frustrerende at intet hjalp. Det værste var dog, at jeg ofte, særligt om sommeren, havde svært ved at udføre mit arbejde samt deltage i sociale arrangementer, udendørs koncerter, fester mm. pga. min allergi. Tilmed var min nattesøvn meget generet grundet løbende næse og sviende øjne.

En dag hørte jeg om Ole og besluttede mig for, at jeg havde alt at vinde og intet at miste. Jeg var ved Ole en juni dag med pollen i fuld flor, allerede en uge efter mit besøg hos ham tog jeg min sidste allergipille og har ikke haft behov for allergimedicin eller astmamedicin siden. Ole hjalp mig med at omlægge min kost, anbefalede forskellige kosttilskud, vurderede mine hjemlige forhold og udførte kinesiologi for min allergi. Da Ole vurderede mine hjemlige forhold, konkluderede han hurtigt utætheder ved vinduerne som havde forårsaget vækst af skimmelsvamp.   Det blev bekræftet af firmaet: www.hussvamp.dk

Nu efter mit 2. besøg hos Ole, 2 måneder efter, har jeg aldrig haft det bedre. Oles tests konkluderer, at jeg ikke længere har reaktioner på græs, støv eller husdyr. Støvprøverne fra mit eget hjem har jeg simpelthen ingen reaktion på nu. 

Jeg er helt fri for astma og allergi medicin og mine luftvejsgener er forsvundet. Sikken verden har åbnet sig op, når man pludselig kan færdes udendørs uden begrænsninger! Jeg sover nu godt hver nat, har ikke gener af allergi, og har fået meget mere energi og overskud. Jeg har altid haft tendens til forstoppelse, men som uventet gevinst er mit afføringsmønster nu også blevet normalt. Selv min tendens til hovedpine og kvalme er nu forsvundet. Jeg har heller ikke den samme trang til sukker. Kun vanen kan få mig til at kigge efter det, men det er ikke noget jeg længere behøver. 

NB: Camillas tunge havde belægninger og blister. Det indikererede sårbart epitehelvæv, som ofte ses sammen med allergireaktioner.

Cross-crawl-gymnastik får de to hjernehalvdele til at arbejde sammen. Herved kan en hjernehalvdel, som er lukket ned på grund af stress, blive aktiv igen. Derved  kan den styre modsatte side af kroppen, så lammelser kan ophæves. Cross-crawl er en god øvelse mod hjernestress!

Cross-crawl mod hjernelammelser og stress

Jeg hedder Eva Meyling og fortæller min historie, fordi Ole har ”reddet mit liv”!

Jeg blev indlagt på hjerneafdeling på Glostrup Hospital i 2 uger til undersøgelse for hjerneskade, som følge af formodet blodprop eller hjerneblødning. Der var nedsat styrke i hele min venstre side, med sovende fingre, et øje ”der hang” og svaghed i ben, så jeg havde vanskeligt ved at holde balancen. Hertil kom kraftig hovedpine, svimmelhed og kvalme.

Hospitalet undersøgte mig på alle mulige måder:

  • 2 Hjerne-CTscanninger med og uden kontrastvæske
  • MR-scanning og scanning af halskranspulsåre, røntgen af bryst
  • Rygmarvsprøve og et hav af blodprøver m.m.

Efter 2 uger kunne hospitalet konstatere, at alle prøver var i orden. Jeg havde ikke blodproper, hjerneblødning, meningitis, borelia eller sklerose. De kunne ikke finde årsagen til mine lammelser. Herefter blev jeg udskrevet med lige så slemme symptomer, som da jeg blev indlagt. Det eneste positive var kun, at skrækken for alle de slemme ting, de undersøgte, var væk.

Jeg kom hjem en fredag med lammelser, hovedpine og svimmelhed lige så slemt, som da jeg blev indlagt.

Lørdag skulle mine børn til fødselsdag og min mand på en konference, hvor han tilfældigvis mødte Oles kone, Vibe. Min mand var dybt ulykkelig og fortalte om min sygdom. Heldigvis var Ole på Amager, hvor vi bor, og han kørte straks ud til mig og gav en behandling.

Behandlingen: Oles behandling ”reddede mit liv”. Han startede med den hovedpinebehandling, som han har opfundet. Herefter begyndte han at teste min hjerne kinesiologisk på mange måder. Mit udseende med lammelser i venstre side, var for ham et tegn på, at der var en ubalance i højre hjernehalvdel. Det havde han hos andre set i mindre målestok, så derfor var han ikke i tvivl om hvilken behandling, jeg skulle have.

Ole fortalte at min højre hjernehalvdel var helt lammet, og at den skulle vækkes med fysiske øvelser, der tvinger begge hjernehalvdele at arbejde sammen. Det skete i form af cross-crawl gymnastik, hvor arme og ben bevæges i et krydsmønster samtidig med, at hovedet drejes mod den arm, som er oppe (se foto). Det var vanskeligt, og Ole måtte støtte mig for at holde balancen. Øvelsen blev tilføjet ”at tælle til 10” og at synge en sang, for at aktivere de to hjernehalvdele på hver sin måde. Desuden fik jeg nogle øjenøvelser, hvor jeg skulle kigge på min pegefinger, som jeg bevægede i et 8-tal.

Fik det godt efter en times behandling

Efter en time var min hovedpine fuldstændig væk, og jeg havde ikke sovende fingre. Desuden blev lammelsen i venstre side af ansigtet ophævet så meget, at min søn da han kom hjem forbavset sagde: ”Mor dit øje hænger ikke længere”, og jeg sagde: ”Det er næsten for godt til at være sandt”. Der var som et helt mirakel, at Ole tilfældigvis var på Amager og at han kunne hjælpe mig, når lægerne havde givet op. Efter behandlingen var jeg faktisk så frisk, at jeg gik til familiefødselsdag.

Inden Ole forlod mig sagde han, at der vist var for meget stress i mit liv. Jeg arbejder i børnehave, og har en selvstændig forretning ved siden af, og hvis det kombineres med sygdom i familien, kan der være nok at se til. Han anbefalede mig at komme på hans kursus for stresskonsulenter, for der at få behandlet gammel stress. Det virkede godt, så jeg tog uddannelsen som stresskonsulent, hvilket jeg har fået meget ud af.

Er frisk i dag

Efter behandlingen kom jeg hurtigt i arbejde, men skar ned på mine arbejdstimer. Jeg er nu i så stor balance, at jeg kan mærke, hvis jeg begynder at få stress. Sker det, så laver jeg hjerneintegrations-øvelser og kan med det samme mærke mere energi og ro i kroppen. Især øjenøvelserne er gode, for dem kan jeg gøre, uanset hvor jeg sidder.

Ole bruger nu mit foto i et dias, når han holder foredrag om stress, så her er både mig og en vejledning til cross-crawl. Del det gerne, så andre kan blive hjulpet. Jeg er dybt taknemmelig for den hjælp, jeg fik.

Tak for hjælpen - Eva

Kroniske nakkesmerter blev fjernet på få minutter med ALFA-kinesiologi

Jane Eskildsen troede hendes smerter i nakken skyldtes slidgigt, men de skyldtes et gammel chok. Da choket blev behandlet på et kursus, forsvandt smerterne.

På Ole Larsens stressuddannelse bliver deltagerne testet på alle områder. En af øvelserne handler om, at finde stressoplevelser i barndommens hus. Ved at tænke på et rum ad gangen og samtidig muskelteste på en arm afgøres det, om tanken er positiv eller negativ. På den måde findes negative oplevelser i hjemmets forskellige rum. Denne metode er fin til at finde fejlprogrammeringer i hjernecomputeren.

Jane fortæller: ”Jeg mistede kun muskelstyrke ved tanken om trappen til første sal. Som barn gled jeg mange gange på vinkeltrappen og slog hovedet ind i murstensvæggen.

Min medkursist Dorte behandlede min stress på trappen. 

Da vi var færdige, kunne jeg dreje mit hoved, uden at det gjorde ondt.

Behandlingen havde fjernet mine smerter og spændinger.

En del af mit voksenliv har jeg lidt af kroniske nakkesmerter, som blev værre med årene. Jeg er bl.a. uddannet faglærer, hvor et af mine fag er undervisning i tilskæring og syning. Det betød at jeg ofte havde en dårlig arbejdsstilling med foroverbøjet hals, derfor troede jeg, at det var slidgigt, som jeg blot skulle leve med.

Smerterne og spændingerne i nakken var så slemme, at jeg holdt op med at undervise i disse fag. Når jeg skulle bøje hovedet, lukkede bevægelsen, og det gjorde ondt.

Denne form for behandling kan virkelig anbefales

Jane Eskildsen blev behandlet

Dorthe fortæller:Da Jane mistede muskelkraft ved at tænke på trappen, satte jeg denne ubalance i en mental programlås ved at lade hendes samlede ben gå til bredstilling. Herefter spurgte jeg om tilladelse til at foretage en alderstestning for at finde ud af, hvor gammel Jane var, da hun fik sin stress på trappen.  Jeg testede fra hendes nuværende alder og nedefter. På 7 år blev armen svag, som udtryk for, at der var sket noget traumatisk i det syvende år. Jane fortalte så om sine fald på trappen, og jeg blev klar over, at de kunne være traumatiske.

Herefter blev Jane guidet til at lukke øjnene og gå på REM-stadiet, mens der blev holdt på pandepunkterne, som er forhjernens akupunkturpunkter. Samtidig skulle Jane tænke på hendes fald, som om hun så det på en film. Jane så med sit indre blik, at hun var faldet på trappen og havde slået hovedet ind i væggen. Så guidede jeg hende til at tilføje i ”filmen”, at hun hoppede ind i den, med den alder hun har nu og sagde, at hun ikke skulle være bange, og at det nok skulle gå over. Derved blev ”det indre barn” beroliget, og det afspændte musklerne omkring nakken.

Jane sad så og drejede hovedet, hvorefter hun udbrød: ”Dorthe mine smerter i nakken er væk!” Jeg sluttede behandlingen af med en massage, der forlænger musklerne. Nu har Jane været smertefri i et år, så hun må siges at være helbredt.

 

Dorthe Rasmussen var behandler

Se flere succes-historier i undermenuerne.

Lær at behandle på samme måde - start med at tage uddannelsen til stresskonsulent.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk