Bliv inspireret af succeshistorier HER

Få overskud privat og som behandler!

De fleste kursister oplever under uddannelsen, at de får mere energi og bliver fri for stress og andre plager. Carl på foto fik helbredt sine hænder med kun en behandling i forbindelse med uddannelsen. Som elev på uddannelsen er du nemlig både kursist og klient.

Som stresskonsulent kan du uddannes videre til certificeret ALFAkinesiolog samt  blive RAB-registreret.

Vil du gøre en forskel med en alsidig uddannelse, der anbefales som efteruddannelse til zoneterapeuter, massører, psykologer og andet helsepersonale? 

 

 

Behandlere har også behov for at blive behandlet

Jeg kan varmt anbefale at tage Ole Larsens Stresskonsulent uddannelse, for du lærer ikke kun at behandle andre… du bliver i den grad også selv behandlet og får øjnene op for, hvor fantastisk vores krop og hjerne fungerer, hvis vi ellers behandler den ordentligt. Tag uddannelsen af mesteren selv, for Ole er en inspirerende underviser og meget vidende, og hans glæde ved at undervise er tydelig. Jeg har fået nogle værktøjer, som er helt suveræne i behandlingen af stress, allergier og fobier. Det er fantastisk at se, de hurtige resultater af behandlingerne og glæden hos de personer, jeg har haft i min klinik. Jeg anbefaler andre at tage hele uddannelsen og blive Certificeret ALFAkinesiolog.

Zoneterapeut Carin Simonsen, Ballerup. Tlf. 22 82 85 04

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk