Bliv stresskonsulent og lære ALFAkinesiologi

Du får den nyeste viden om stress, og du lærer at finde årsager og behandle stressens værste symptomer som lavt energiniveau, usikkerhed, fordøjelsesproblemer smerter og angst. På dette kursus er du både kursist og klient. Du får derfor en stress- og helsetest, der registrerer symptomer. Ved kursusafslutning er deltagerne blevet fri for 7 stress- og helseproblemer i snit. Du lærer at teste og behandle med ALFAkinesiologi – især hovedpine, skuldersmerter, tennisalbue, lændesmerter, uens benlængde og fobier.

Manualer og 3 af Ole Larsens bøger er hjemmearbejde inkl. videotræning, samt træning i øvegruppe. Zoneterapeuter bliver hurtigt fortrolige med behandlingerne, da vi bruger akupressur og massage, men over hele kroppen.  Læs mere: Klik her

Når du er blevet stresskonsulent, kan du tage 5 ekstra kurser og blive Certificeret ALFAkinesiolog. Læs mere: Klik her

Uddannelsen er RAB-godkendt og giver RAB-timer til zoneterapeuter.

Zoneterapeuter siger:

At være både Zoneterapeut og ALFAkinesiolog betyder, at jeg er klædt bedre på til at hjælpe det enkelte menneske med lige præcis denne persons problemer. Jeg har fået flere metoder, jeg kan bruge i en behandling og derved opnå et hurtigere resultat.

Zoneterapeut Jeanette Wagner Obling, Ringsted. Tlf. 71 72 20 22

 

Mine behandlinger har langt større effekt i dag, efter at jeg har lært at bruge Ole Larsens metoder. Som zoneterapeut har jeg stor succes med at blande Ole Larsens metoder ind i mine behandlinger. Sjældent giver jeg zoneterapi rent, da jeg altid har følelser og psykisk afbalancering indover. Klienter kommer for at få zoneterapi, men det er i sidste ende ALFAkinesiologi, der hjælper mest hos de vanskeligste klienter.

Zoneterapeut Lillian Lassen, Herning. Tlf. 26 80 89 94

 

Mine klienters problemer danner grundlag for mine valg af efteruddannelse. Med ALFAkinesiologi har jeg fået helt nye værktøjer til at arbejde med stress/angst, allergier/fobier samt fordøjelsesproblemer. Med stor succes har jeg især behandlet allergier med Ole Larsens teknikker. Folk henvender sig, fordi de har hørt fra andre, at jeg har hjulpet dem af med deres allergier – det er den bedste reklame, jeg kan få. Da allergi er et stigende problem, er det fantastisk, at få så stærkt et værktøj i kraft af ALFAkinesiologi.

Gittes Zoneklinik i Nordborg. Tlf. 73 45 11 33

 

Jeg kan varmt anbefale at tage Ole Larsens Stresskonsulent uddannelse, for du lærer ikke kun at behandle andre… du bliver i den grad også selv behandlet og får øjnene op for, hvor fantastisk vores krop og hjerne fungerer, hvis vi ellers behandler den ordentligt. Tag uddannelsen af mesteren selv, for Ole er en inspirerende underviser og meget vidende, og hans glæde ved at undervise er tydelig. Jeg har fået nogle værktøjer, som er helt suveræne i behandlingen af stress, allergier og fobier. Det er fantastisk at se, de hurtige resultater af behandlingerne og glæden hos de personer, jeg har haft i min klinik. Jeg anbefaler andre at tage hele uddannelsen og blive Certificeret ALFAkinesiolog.

Zoneterapeut Carin Simonsen, Ballerup. Tlf. 22 82 85 04

Ca. 80.000 har fået demonstreret ALFAkinesiologi. De fleste af landets stresskonsulenter er uddannet af Ole Larsen, der bl.a. har opfundet metoden til allergibehandling uden medicin, som bruges af Allergikompagniet kendt fra TV.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk