På alle foredrag og kurser med Ole Larsen demonstreres kinesiologisk testning. NYT: På nogle foredrag lærer du også at teste dig selv. Det forklares nærmere i Ole Larsens bog "Selvtestning".

Er startet 13. januar 2023 i Herlev med 45 deltagere 

Bliv stresskonsulent og få et succesfuldt liv  LÆS MERE

Stress kommer fra alle sider, og det kan derfor være vanskeligt at forstå, hvad der er værst. Med ALFAkinesiologi kan vi se, hvad der stresser specielt dig, og derefter bliver du afbalanceret med forskellige mentale teknikker. Du lærer at tænke med de intelligente pandelapper. På den måde forsvinder symptomer på stress. Du lærer også at styre din indre kemi, så stress-hormoner bliver erstattet med endorfiner. 
Efter 3 weekender er du stresskonsulent. Kurset kan fortsættes med efteruddannelser, så du kan blive  certificeret ALFAkinesiolog.

Der er ikke planlagt et nyt kursus i 2024

Sæt nye mål for fremtiden: Invester i dig selv og din familie. Oplev dit liv på en ny måde. Ole Larsens foredrag og kurser om selvudvikling, stresshåndtering, smertebehandling og allergibehandling skaber forandring.

Offentlige foredrag og kurser med Ole Larsen FORÅR 2023

 Læs mere og tilmeld dig på de blå links.

Allergiforedrag i Taastrup og Køge:

Sidder din allergi mellem ørerne eller i tarmen?

Foredrag med stress- og allergieksperten Ole Larsen
Tirsdag 21.03.2023 ,18:30-21:3 I Taastrup Kulturcenter, PRIS 160 KR.
Har du kløende øjne i pollensæsonen, nyser du, når en kat går forbi, eller må du undgå en fødevare på grund af allergi, så har du brug dette foredrag med demonstration af behandling.

Hos de fleste sidder allergi i hjernen, som en fejlprogrammering. Din hjerne kan tro, at pollen er farlig, fordi du engang har mærket pollen samtidig med en traumatisk oplevelse. Når du igen møder pollen, bliver slimhinderne overaktive, og så har du allergi. Hvis du har tarmproblemer som følge af Candida svamp, øger det slimhinders sårbarhed, og derfor bryder allergien lettere ud. Allergi forværres også af stress.

Ole Larsen fortæller om, hvorfor allergiske reaktioner opstår, og hvad du kan gøre for at undgå dem. Du får demonstreret en allergibehandling, så du kan se, hvor let det er, at blive fri for allergi. Mange tusinde er blevet helbredt for allergi med Ole Larsens metode, for han har uddannet mange behandlere. Metoden er beskrevet den nye bog ”Allergiens gåde er løst”, som fås på biblioteket eller hos din lokale boghandler.

Tirsdag 21.03.2023 ,18:30-21:3 I Taastrup Kulturcenter, PRIS 160 KR. Tilmelding klik HER

 

Slip af med allergi og få mere energi!

Tirsdag 14.03.2023, 18:30-21:30i Teaterbygningen køge pris 165 kr. Tilmelding klik Her

Får du hvert forår eller sommer kløende øjne, vedvarende nyseture og en konstant løbende næse? Eller melder snuen sig når du møder en kat på din vej eller sætter tænderne i en bestemt fødevare? Så er dette foredraget for dig.

Stresskonsulent Ole Larsen beskriver og demonstrerer hans simple men effektive allergibehandling. Efter en pollenbehandling kan den behandlede person ubesværet stikke hovedet ned i en pose med frisk pollen uden, at der kommer en reaktion.

Teknikken er vist i TV og beskrevet i hans seneste bog "Allergiens gåde er løst". Ole Larsen giver indblik i hvordan du finder og fjerner årsagen til din allergi. Når du herefter fjerner årsagen, forsvinder allergien – så enkelt er det.

Vi kigger desuden på hvad du selv kan gøre for at blive fri for forskellige allergier. Høfeber kan f.eks. fjernes ved at ændre på indeklimaet, og glutenallergi med antiinflammatorisk kost og bekæmpelse af Candida. Behandlingen henvender sig både til børn og voksne. 

 

 

  •  

På alle foredrag og kurser lærer du at fjerne stress og få hjernen til at arbejde optimalt.

På Ole Larsens allergiforedrag vil du se, at en pollenallergi kan helbredes på få minutter. F.eks. Hassel som ses her.

Behandling af allergier og smerter uden medicin

Årsagen til din allergi sidder i tarmen og i hjernen - begge steder kan helbredes!

Du får som start et selvbehandlingsprogram, der fjerner 8 ud af 10 hovedpiner.

Du får beskrevet årsagen til smerter og allergi. Den findes ofte i dit tarmsystem.

Du får vejledning i antiinflammatorisk kost, der kan forebygge gigtsmerter og allergier.

Du får demonstreret allergitestning og allergibehandling. Herefter kan pollen ikke udløse allergi, hvilket demonstreres på forsøgsperson med frisk pollen.

Med foredrag og demonstrationer beskriver Ole Larsen behandling med Alfa-kinesiologi. Han har udviklet metoden, der er kendt fra TV og anvendes af de terapeuter, som han har uddannet. Find dem på www.alfakinesiologi.dk

"Find din indre styrke og få det bedste ud af livet". Dette er GOAL MAPPING på højeste plan. Denne mentale workshop er en stor succes. Kursusprisen er inklusiv bøger og materialer og personlig testning samt vejledning. 

Dette dagskursus kan bestilles af virksomheder, institutioner og private.

Foredrag om målsætning og succes holdes i Taastrup og Ringsted.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk