Blev på uddannelsen fri for at tage 22 piller dagligt.

Får nu blomster for at hjælpe andre, med det jeg har lært.

Hovedpineprogrammet m.m. fjernede rygsmerter

Lene Ilsøe fortæller: Jeg fik mig en stor overraskelse første dag på stresskonsulentuddannelsen. Mine rygsmerter forsvandt, da jeg havde udført hovedpineprogrammet, og under hele kurset behøvede jeg ikke at tage smertestillende medicin. Det var helt vildt. Under kurset spiste jeg basisk og det fjernede andre smerter i led.

Rygsmerterne startede for 23 år siden, da jeg skulle løfte en barnevogn op ad min trappe. Det har bevirket, at jeg i perioder har været fastlåst til min seng på stærke smertestillende piller.

Jeg har været på rygcenter, smerteklinikker og forskellige behandlere har forsøgt at hjælpe mig uden effekt. Scanning viser udposninger, slidgigt i de 5 nederste ryghvirvler samt en skæv ryg.

Jeg var til sidst oppe på 22 smertestillende piller om dagen, men så tog jeg en beslutning om, at der måtte gøres noget andet. Jeg tilmeldte mig uddannelsen til stresskonsulent for at kunne hjælpe mig selv og andre. Ole Larsen bad mig om ikke at tage piller første dag, da de ville blokere for behandling. Jeg havde derfor smerter, da undervisningen startede, men de forsvandt jo. Resten af ugen var jeg helt smertefri uden brug af piller. Forklaringen er, at mine rygmuskler blev afspændt med den akupressur og massage, som indgår i hovedpineprogrammet. Desuden lærte jeg også at lukke ileocecalklappen og at begrænse stressende tanker.

Jeg medsender to fotos. Det ene med mine piller, det andet af en buket blomster, som jeg fik fra en kunde, fordi jeg havde hjulpet hende med smerter og vægttab med de metoder, jeg lærte på kurset. Selv har jeg det efterfølgende fint og må kun tage en enkelt pille, hvis jeg har haft en hård dag på frisørsalonen.

Jeg anbefaler nu stresskonsulentuddannelsen til alle.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk