Hovedpine behandles med Hovedpineprogrammet® der er opfundet af Ole Larsen. Det er første gang beskrevet i bogen "Slut med hovedpine, rygsmerter og andre plager", der er solgt i 33.000 eksemplarer. Ole Larsen har holdt kursus for over 80.000 personer. Derfor er programmet kendt og bruges af mange tusinde hver dag mod hovedpine og spændinger. På Ole Larsens kurser vises det, at 8 ud af 10 hovedpiner forsvinder.

Nu kan du få hovedpineprogrammet® online med instruktionsvideoer til selvbehandling. Der medfølger instruktiv E-bog. Du kan få hele E-kurset til 285 kr. Se mere HER  

Hovedpine i baghovedet og hovedpine i tindingerne kan masseres væk. Hovedpine-programmet afspænder musklerne og giver akupressur på hjernens akupunkturpunkter.

Hovedpine i panden kan skyldes, at øjenbrynsmusklen trykker på ansigtsnerven. Hovedpine-programmet løsner denne spænding, så du kan blive smertefri.

Hovedpinebehandling ophæver blokeringer i hjernen og sænker stressniveauet. Det betyder, at det bliver lettere at teste kinesiologisk. Behandling af hovedpine får krop og hjerne til at slappe af, hvorved der fremkommer en "indre ro", der bl. a. gør det lettere at falde i søvn.

Hovedpine-programmet virker smertedæmpende, således at selv kraftige smerter i skuldre og ryg kan forsvinde.

Hovedpinepiller kan give kronisk hovedpine. Selvbehandling af hovedpine har ingen bivirkninger.

Når du har købt hovedpineprogrammet online, vil du få adgang til 6 videoer og en E-bog. Du kan downloade det hele eller hente det hver gang med din adgangskode.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk