Klapmetoden er opfundet af Ole Larsen og den indgår som selvbehandling i stresskonsulent- uddannelsen. Klap dig selv og tænk på en særlig måde - sådan kan du overvinde de fleste stress-situationer.

Som behandling klapper fire personer den, der behandles. Herved udløser hjernen enorme mængder endorfiner, der virker som morfin og en naturlig lykkepille. Når negative tanker fremdrages i en endorfinfyldt hjerne, bliver disse til en følelse af vellyst. På den måde fjernes angst og ubehag. Hvis du f. eks. er bange for - eller føler dig underlegen i forhold til en bestemt person, vil denne følelse forsvinde efter behandlingen, der tager ca. 10 minutter. Dette betyder også, at den negative person ubevidst vil optræde positiv over for dig, fordi du med behandlingen ændrer dit kropssprog til at være positivt og magtfuldt.
Behandlingen omfatter også en række visualiseringer, som trænes i forbindelse med uddannelsen.
 

Klapmetoden helbreder fobier på 10 minutter, og den er skånsom, fordi du ikke skal fortælle noget om, hvad du tidligere har oplevet. Du styrer selv dine tanker, og medhjælperne de klapper kun.

Klapmetoden er en revolutionerende teknik, der kan fjerne fobier og social angst på 10 minutter. Det lyder for godt til at være sandt, vil de fleste sige, men det demonstreres på hvert eneste klapkursus, at det kan lade sig gøre.

Behandlingen med klapmetoden tager kun 10 minutter, men det tager 2 timer at forklare, hvad der virkelig sker i hjernen.  Det skal dog gøres forinden behandlingen,  for at deltagerne kan føle sig trygge. På den måde fjernes mystikken, og man får selv fuld kontrol over behandlingen.

Hvis du f.eks. lider af klaustrofobi, vil du efter klapbehandlingen blive sat ned i en papkasse, der tapes til, og det nyder alle, for de er jo blevet helbredt for deres lidelse.

Som demo før kursisterne behandler hinanden  med klapmetoden spørges deltagerne, om de har et uløseligt problem. En mand fortalte, at han får kraftig højdeskræk, når han står på anden nederste trin på en stige. Det betyder at hjertet hamrer, det er vanskeligt at trække vejret ,og sveden springer frem samtidig med, at maven går i krampe.

Denne mand får et tilbud: hvis du lægger krop og hjerne til klapmetoden, så vil du om et kvarter kunne kravle op ad brandstigen på nabohuset. Han sagde ja og 10 minutter efter stod han på taget af et hus i Fredericia, mens 40 kursister forbavset kiggede på. Da han kom ned, var han helt euforisk: "Nu kan jeg klare alt", jublede han, "jeg skal hjem og male gavlen på mit hus". Det har han gjort og andre kursister har oplevet lignende forandringer i deres adfærdsmønstsre.

Med klapmetoden kan du overvinde al din frygt og blive et menneske uden begrænsninger.

Instruktionshæftet om Klapmetoden sælges kun i forbindelse med kurser

Ole Larsen demonstrerer klapmetoden

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk