Stress-følelsen "at være et uønsket barn" udløste psoriasis

En psykisk belastning kan skade kroppen helt ned på celleplan. Denne helbredelse med ALFA-kinesiologi viser, at når psyken behandles, kan hjernen selv helbrede kroppen. En time efter behandling var der synlige tegn på forbedring. Efter 3 dage var hånden næsten helet op. 

Carl Thyssen havde i flere år haft store sår på hænderne med diagnosen psoriasis. Han havde ”prøvet alt.”  Da han kom på et af mine kurser, var hans største ønske at få behandlet sine hænder. Han lagde hænderne på kursusmappen og sagde: "Kan du hjælpe mig"?. Jeg tog et foto, som du ser.

Først troede vi, at det havde noget med hans kost, men da vi kom til det psykiske, fandt jeg ud af, at årsagen var en stærk negativ selvfølelse. Alle følelser blev testet, og han faldt på ordet "uønsket". Carl fortalt da, at han var "et uønsket barn". Da han var barn, fik han fortalt, at han var kommet til verden ved et uheld. Da han havde fået det at vide, følte han, at forældrene ikke kunne lide ham, og at der blev gjort forskel på ham og en større bror. Derved skabte han forventningen om måtte få et dårligt liv.

Mennesker, som forventer et dårligt liv, har en konstant stressfaktor på det ubevidste plan. Det medfører en følelsesmæssig tilstand, der kaldes "psykisk omvendthed". Personer med denne lidelse er værst ved sig selv. De er venlige, men lever med ubevidst stress, som belaster hele livet.

Carl er en meget sympatisk mand med orden i familielivet og et godt job. Ingen ville tro, at han inderst inde kunne være sårbar. Da han som voksen oplevede et fravalg fra noget familie løb "stressbægeret" over, og hans psoriasis brød ud.

Da jeg fandt det psykiske traume, som var årsagen sårene på hænderne kunne behandlingen gennemføres på en halv time. Det skete med Alfa-kinesiologi, der bringer klientens hjernebølger til REM-stadiet, der svarer til drømmefasen ved søvn. I denne tilstand kan jeg som terapeut guide nogele visualiseringer, som ændrer selvopfatelsen i underbevidstheden. Carl erkendte derved, at han var elsket og ønsket af de mennesker, som omgav ham. På den måde forsvandt stressen, og kroppen begyndte at genopbygge sig. En time efter begyndte hænderne at skifte farve og 3 dage efter, var de næsten helet op.

Carl har taget Ole Larsens uddannelse som stresskonsulent og ALFAkinesiolog. Han behandler nu andre med gode resultater. Han har ønsket, at denne beretning bliver kendt, for det kan hjælpe mange, som er i en lignende situation. Hos ham var det svage punkt hans hud på hænderne. Hos andre kan det give alle mulige lidelser fysisk og psykisk. 

På mine foredrag og kurser konstaterer jeg at ca. hver femte person ubevidst forventer at få et dårlig liv. Det er faktisk denne negative forventning, der bliver til en selvopflydende profeti. 

På Ole Larsens kurser og foredrag vil du opleve noget, som andre betegner som mirakler, men det er kun godt håndværk, som alle kan lære. Hemmeligheden ligger i den behandlingsmetode, som sundhedsstyrelsen har godkendt under navnet, ALFAkinesiologi.


www.stresskonsulent.dk findes oplysning om ALFA-kinesiologi samt Ole Larsens kurser og foredrag

S�t indholdsboks passiv

 

Tekstredigering
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk