Manualer til stresskonsulent og efteruddannelse samt web-kurser med øvelser.

Efter hver weekend skal du beregne en træningsaften, som aftales ved kursusstart.

Læs om ALFAkinesiologi her: www.alfakinesiologi.dk

 

Spørgsmål til Ole Larsen besvares på fasttlf. 58161234 eller mobil 212 555 77

Kursusarrangør er FOF tlf. 43300193.

 

Efteruddannelser og certificering 2023              (kun for stresskonsulenter)

Efter uddannelsen til stresskonsulent kan du tage kurser i "Psykisk afbalancering" + "Allergibehandling" + "Smertebehandling" og "Mentaltræning". Herefter kan du blive certificeret "ALFAkinesiolog" på en trænings og prøveweekend, hvor du får den store manual til ALFAkinesiologi + certificeringsbevis.

Der er kommet nye teknikker til uddannelsen de sidste par år. Hvis dine kurser er gamle, bliver du opdateret og trænet på certificeringskurset.

Certificering i 2023 for stresskonsulenter holdes i Herlev.  17+18+19/11 (fredag 18-21 og lø/sø 9-17). Sted: Herlev Bygade 92 B

Certificerings-kurset koster 2500 kr. incl. materialer. Ved samlet tilmelding gives en rabat på 500 kr.

Du skal have taget alle efteruddannelseskurser for at blive certificeret.

Tilmelding alle kurser på blanket nederst.

 

 

 

2023 Psykisk afbalancering med alle teknikker

21+22+23/4  i salen Herlev Bygade 92B.  Pris: 2500 kr.  inkl. manual.             

Alle bør tage dette kursus for teknikkerne øves og praktiseres på samtlige deltagere. Du vil blive fri for fobier, smerter og følelser i ubalance. Hele dit livsforløb tjekkes bl.a. ved hjælp af medbragte fotos og aldersregression. Med Klapmetoden lærer du at håndtere vanskelige mennesker. Din hjerne bliver behandlet som en harddisk, der får fjernet virus. Du får en behandlermanual med testskema, som du kan følge ved fremtidig behandling af klienter. Efter dette kursus vil du forstå dit liv på en helt ny måde, og du kan bruge din hjerne fuldt og helt.

 

2023 "Allergibehandling 1" med Ole Larsen

12+13+14/5 Herlev Bygade 92 B. Pris: 3000 kr. inkl. manual og testmaterialer.

Du lærer at behandle alle typer allergier samt at fremstille testmaterialer. Efter dette kursus kan du teste allergier vedr. fødevarer, pollen, urter, dyrehår, husstøv, svampe og dufte.  (20 lektioner)

Sted: Herlev Bygade 92 B, 2730 Herlev

Du lærer med en særlig teknik at teste forløberen for allergi, som vi kalder præallergi. Du bliver selv behandlet for dine allergier og præallergier og slipper på den måde af med gammel stress og fejlprogrammeringer.

På dette kursus bliver du helt fortrolig med behandling af "psykisk omvendthed", "fingermodellen" og "aldersregression". 

 

På allergiuddannelsen får du en testkasse med pollen og forskellige allergener.

2023 Smertebehandling med praktik

 27+28+29/10 på Herlev Bygade 92 B. Pris: 2500 kr. inkl. manual.         

Alle smertebehandlingsteknikker læres og øves på deltagerne, så massage og akupressur sidder i fingrene. Hertil kommer praktik med "smertekaniner". 

På dette kursus lærer du virkelig at bruge terapilokalisering, fingermodellen, aldersregression samt simpel og avanceret smertefrigørelse. Hertil kommer Vestbergs statikkorrektion med justering af ståednde stilling, gang og siddestillinger.  Hvis den kemiske balance er i orden hos klienten, vil du opleve, at teknikkerne på smertekurset giver øjeblikkelige resultater. Hos nogle kan f.eks. et "halebenstræk" på et minut fjerne årelange smerter.

 

 

2023 Mentaltræning incl. "succestrappen"

 22+23+25/9  Herlev Bygade 92 B, Herlev. Pris: 2500 kr. i alt inkl. materialer. 

Dette kursus handler om din fremtid. 

Din hjerne programmeres, så den kan styre dig mod fremtidens muligheder lige som din GPS i bilen. Skab det liv du ønsker og find din indre styrke. Dette kursus er  vejen til succes i job og privatliv. Du får fjernet stopklodserne i dit liv i form af frygt og begrænsende overbevisninger. 

Hvis dit liv var en film - gad du så se den? Efter kurset går du hjem med drejebogen til din positive livsfilm. Min nye bog, "Bliv sund og rig med selvtestning", indgår i din livsplanlægning. Dette kursus er mere end "goal mapping". Det er terapeutisk planlægning af din fremtid i stil med den, der er givet topidrætsfolk.

Når du i forbindelse med behandling af klienter bruger de mentale fremtidsprogrammeringer bliver dine behandlingsresultatet meget bedre.

---------------------------------------------------------------------

Efteråret 2022 Konference kun for certificerede ALFAkinesiologer

Program er under udarbejdelse. Besked kommer til alle på Facebook og mail.

 

Bemærk link nederst på siden vedr. juridiske vilkår, som angår alle kursister og kursusudbydere. På nogle kurser er der forbud mod optagelse af lyd og billed af hensyn til tavshedspligt og copyright. Dette oplyses ved kursusstart.

Tilmeldingsblanket

Alle felter i tilmeldingsskemaet skal udfyldes. Skriv JA eller HOLDNR. ved de kurser, du ønsker + evt. gentagelses rabbat. Kurser kan gentages for halv pris. Ved henvisningsrabat på 500 kr. skrives navn på henvist person. Hvis dato på kursus ikke er fastlagt, kan du sætte X for at vise din interesse, og du vil så blive kontaktet, når kurset oprettes.

I medfør at persondataloven giver du ved tilmelding dit samtykke til, at vi opbevarer dine oplysninger til brug ved evt. rekonstruering af kursusbeviser samt til opdatering af behandlingsprocedurer samt nyhedsbreve. Fotos optaget af Ole Larsen på kursus med din accept kan anvendes til PR og undervisning. Dine data deles ikke med andre bortset fra FOF, der er kursusudbyder. Holdelever får navn, adr. tlf. og mail til brug for træning. Data opbevares utilgængeligt for andre.

 

Tilmelding kurser og supervision for stresskonsulenter og ALFAkinesiologer

Bliv certifiseret og få bevis på, at du mestrer alle teknikker som ALFA-kinesiolog.

Certificerede ALFA-kinesiologer har fælles markedsføring og ideudveksling.

Vil du RAB-registreres?

DAKOBE tidliger SAB = Sammenslutningen af Alternative Behandlere formidler registreringsansøgning til Sundhedsstyrelsen. På  https://dakobe.dk/kinesiologi/  kan du se hvilke behandlingformer, der er godkendt, og hvad der kræves for at blive registreret RAB, der står for Registreret Alternativ Behandler. Det anbefales, at du kontakter mig (Ole Larsen) på tlf. 58161234 og får en nærmere forklaring. 

Hvis du i forvejen som f.eks. zoneterapeut er registreret RAB, skal du kun have mine kurser og et kinesiologikursus. Der orienteres mere om RAB på kurserne og ved henvendelse til Ole Larsen på tlf. 58161234.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk