Bliv "stressmaster" og få et succesfuldt liv

NYT HOLD ER UNDER PLANLÆGNING

I august  2024 starter nyt hold. Stresskonsulent-uddannelsen foregår i medborgerhuset på Taastrup Hovedgade 71, 2630 Taastrup.

Undervisning:

30/10+31/10+1/9,  27/9+28/9+30/9 og 25/10+26/10+27/10. Fredage kl. 18-21. Lørdage/søndage kl. 9-17.  (60 lektioner + 2 web-kurser med træningsøvelser).

Pris: 11.355 kr. incl. materialer og bøger m.m. 1356 kr. betales ved tilmelding, resten i 3 rater. Partner og gentagelse til halv pris.

Jyderabat 1000 kr. som kompensation for broudgift og ekstra transport

Tilmelding sker på tilmeldingsblanket. Klik her

Lær at behandle nutidens største lidelse. Få selvudvikling og ny jobmulighed.  Hvis du har stress, anbefales uddannelsen i stedet for talrige private behandlinger, da alle på kurset også bliver behandlet for stress-symptomer. På stresskonsulent-uddannelsen forøges den personlige bæreevne, så du kan håndtere egen og andres stress.

På dette kursus får du de nyeste teorier om stress. Du lærer avanceret stresshåndtering, der også omfatter behandling af smerter og psykiske svagheder såsom fobier m.m. Det hele kan anvendes privat og i erhvervslivet. Alternative behandlere får en masse nye hurtige teknikker, som fuldender tidligere uddannelse og er kompetencegivende.

Stresskonsulenten kortlægger problemer fysisk/psykisk, privat og på job. Konsulenten har viden, der kan forebygge og fjerne stressens symptomer.

Stressbehandling sker terapeutisk med Alfakinesiologi, der er udviklet af Ole Larsen. Vi starter med "Stress- og helsetesten", der afslører dine ubalancer. Ved kursusafslutning gentages testen, og her viser det sig, at deltagerne i gennemsnit slipper af med 7 symptomer, hvilke især omfatter smerter.

Har du spørgsmål, er velkommen til at kontakte Ole Larsen på tlf.20671036 eller Marialucia på tlf. 29474445

Bliv "Certificeret ALFAkinesiolog" 

Efter stressuddannelsen kan du tage efteruddannelser i smertebehandling, allergibehandling, psykisk afbalancering og mentaltræning samt Certificering + træning og prøve. Med flere kurser på i alt 660 timer kan du blive RAB-godkendt behandler i ALFAkinesiologi.  RABgodkendte behandlere i andre metoder har i forvejen de obligatoriske fag, som er fælles for alle behandlingsformer. Derved er det let for dem at blive godkendt i ALFAkinesiologi.     

Kompetencegivende uddannelse  Uddannelsen til stresskonsulent på 60 timer er RAB-pointgivende for zoneterapeuter m.fl.. Uddannelsen kan også anvendes som bifag ved andre behandleruddannelser. Efteruddannelserne, der fører til certificeret ALFAkinesiolog, er på ialt 120 timer.

Zoneterapeuter siger:

At være både Zoneterapeut og ALFAkinesiolog betyder, at jeg er klædt bedre på til at hjælpe det enkelte menneske med lige præcis denne persons problemer. Jeg har fået flere metoder, jeg kan bruge i en behandling og derved opnå et hurtigere resultat.

Zoneterapeut Jeanette Wagner Obling, Ringsted. Tlf. 71 72 20 22

 

Mine behandlinger har langt større effekt i dag, efter at jeg har lært at bruge Ole Larsens metoder. Som zoneterapeut har jeg stor succes med at blande Ole Larsens metoder ind i mine behandlinger. Sjældent giver jeg zoneterapi rent, da jeg altid har følelser og psykisk afbalancering indover. Klienter kommer for at få zoneterapi, men det er i sidste ende ALFAkinesiologi, der hjælper mest hos de vanskeligste klienter.

Zoneterapeut Lillian Lassen, Herning. Tlf. 26 80 89 94

 

Mine klienters problemer danner grundlag for mine valg af efteruddannelse. Med ALFAkinesiologi har jeg fået helt nye værktøjer til at arbejde med stress/angst, allergier/fobier samt fordøjelsesproblemer. Med stor succes har jeg især behandlet allergier med Ole Larsens teknikker. Folk henvender sig, fordi de har hørt fra andre, at jeg har hjulpet dem af med deres allergier – det er den bedste reklame, jeg kan få. Da allergi er et stigende problem, er det fantastisk, at få så stærkt et værktøj i kraft af ALFAkinesiologi.

Gittes Zoneklinik i Nordborg. Tlf. 73 45 11 33

 

Jeg kan varmt anbefale at tage Ole Larsens Stresskonsulent uddannelse, for du lærer ikke kun at behandle andre… du bliver i den grad også selv behandlet og får øjnene op for, hvor fantastisk vores krop og hjerne fungerer, hvis vi ellers behandler den ordentligt. Tag uddannelsen af mesteren selv, for Ole er en inspirerende underviser og meget vidende, og hans glæde ved at undervise er tydelig. Jeg har fået nogle værktøjer, som er helt suveræne i behandlingen af stress, allergier og fobier. Det er fantastisk at se, de hurtige resultater af behandlingerne og glæden hos de personer, jeg har haft i min klinik. Jeg anbefaler andre at tage hele uddannelsen og blive Certificeret ALFAkinesiolog.

Zoneterapeut Carin Simonsen, Ballerup. Tlf. 22 82 85 04

Vi arbejder med processen "Fra STRESS til TRIVSEL" og anvender STRESSTRAPPEN  og en udvidet CATS-model udviklet af Ole Larsen. 

CATS står for The Cognitive Activation Theory of Stress og er den nyeste forståelse af stress. CATS- modellen fokuserer på, hvordan det enkelte menneske reagerer på en stresstilstand ud fra tidligere erfaringer. CATS modellen forklarer, at når vi oplever udfordringer forskelligt, så reagerer vi også forskelligt på dem. Det sker fordi vores gamle erfaringer og oplevelser skaber vores reaktioner i nutiden.

  • Hvis dine tidligere oplevelser har været positive, vil du gå til nye opgaver med stærk drivkraft.
  • Hvis du i fortiden har haft dårlige oplevelser, vil du få stress og gå i stå med opgaven.

Hvis du føler stress og stopklodser i dit liv, så vil du på stressuddannelsen få værktøjer, der kan fjerne din stress og bringe dig i Flow. Det sker med ALFAkinesiologi udviklet af Ole Larsen.

 

 

Uddannelsen holdes i Herlev med gode lokaleforhold.

Vi finder årsager til stress med muskeltestning

Kompetencegivende undervisning - giver zoneterapeuter points til RAB 

Stresshold vinter 17

Det sagde kursister om sidste kursus:

Afspændingspædagog: ”Super informativt – fyldt med gode øvelser, der kobler teori og praksis. Fin stemning med vekselvirkning mellem seriøsitet og humor”.

Folkeskolelærer: ”Har fået teknikker til at blive hjulpet af med gigt, depression og stress”.

Pædagog: ”Jeg slap af med 27 stress-symptomer og fik overblik over mit liv”.

Landmand: ”Det har styrket mit selværd, og jeg er blevet smertefri i lænden”.

Kontorassistent: ”Min indre uro lændesmerter er væk. Jeg har lært at tackle stressende situationer”.

Farmakonom: ”Hovedpine og rygsmerter er væk og nu sover jeg godt”.

Zoneterapeut: ”Jeg har fået mod og viden til at behandle stress”

Make-up artist: ”Dette kursus har ændret mit liv – har fået nemme og simple værktøjer”

Sygeplejerske: ”Dejlig viden jeg kan bruge på arbejdet og privat”.

Psykoterapeut: ”Har fået mere ro og kostplanen gav større energiflow”.

Diplomleder: ”Er blevet mere afklaret med mig selv og andre”

Designteknolog: ”Mere energi, mindre rødme i ansigt, ikke bekymret mere og sover godt om natten”.

Hospitalsdirektør: ”Har fået større forståelse af og indblik i muligheder for et bedre liv for mig selv - og andre via mig”.

Uddannelsen omfatter bl. a.:

  • Stressens oprindelse og typer - stressens biologi
  • Forskellen på negativ og positiv stress - CATS-modellen
  • Stress-styring og genkendelse af faresignaler
  • Fysiske og psykiske stress-symptomer
  • Stresstest og stresslokalisering
  • Kinesiologisk testning af stress, fødevarer og psykisk belastning.
  • Kropssprog, det talte sprog og stress
  • Personlighedstyper og stress
  • Fysiske og psykiske afspændingsteknikker
  • Behandling af stressrelaterede smerter (hovedpine, skuldersmerter, musearm og rygsmerter)
  • Ergonomi og stress - arbejdsmiljøvurdering
  • Kostplan mod stress, smerter og allergi. Ole Larsen HELSEKUR beskrives.
  • Energiøvelser og moderat motionsprogram mod stress
  • Arbejdsplanlægning, motivations- og flowstrategier
  • Mentaltræning mod stress og manglende selvtillid
  • Klapmetoden til behandling af fobier og frygt.
  • Alfa-kinesiologi opfundet af Ole Larsen præsenteres
  • Mindful stresshåndtering

 

 

Det er mig, Ole Larsen, der underviser sammen med Marialucia Larsen og andre godkendte instruktører.

Du kommer også du i øvegruppe, hvor teknikkkerne trænes og er er træningsdage med instruktør.

Der udleveres manualer og trænings DVDer.

Du får kompetencegivende kursusbevis.

 

 

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk